L’equip Campos Racing ha anunciat que comptarà amb els serveis de l’italià Luca Ghiotto per a la temporada de Formula 2.


Després d’una temporada molt complicada, amb una novena posició al campionat d’equips a causa de les decebedores actuacions de Ralph Boschung i Robert Visoiu, entre d’altres pilots que han disputat alguna cursa per a l’equip; l’equip Campos ha anunciat un fitxatge prometedor, amb l’objectiu de recuperar d’un 2017 per oblidar.

Es tracta de l’italià Luca Ghiotto, quart classificat la passada temporada, en la qual va pilotar per l’ara desaparegut equip Russian Time, qui s’unirà a l’equip. Ghiotto fitxa per l’equip espanyol després de dues temporades a la categoria (amb Trident i Russian Time, respectivament) en què ha aconseguit dues victòries i onze podis. Si el seu debut el 2016 ja va ser acceptable, l’any 2017 es va confirmar com un dels pilots més forts de la categoria en acabar quart a la general. Abans d’això, el 2015, va disputar la seva única temporada completa a la GP3, on va ser subcampió, a només vuit punts d’Esteban Ocon.

“Òbviament estic molt emocionat d’unir-me a Camps Vexatec Racing.” Comenta Ghiotto. “Aquesta és una gran oportunitat per a mi, perquè Camps Vexatec Racing ha demostrat en infinitat d’ocasions que és una de les millors destinacions per a un pilot jove i tinc la intenció d’aprofitar al màxim aquesta oportunitat. M’agradaria agrair Adrián Campos i tot l’equip per aquesta oportunitat i estic segur que serà una temporada intensa i reeixida per a nosaltres”.

Amb aquest anunci, ja són sis els equips de F2 que han confirmat la seva alineació de pilots per 2018, o part d’ella. A aquesta confirmació de Camps cal sumar-li Charouz, Prema, ART i Carlin; que ja han confirmat els seus dos pilots; i Arden, que va anunciar el fitxatge de Nirei Fukuzumi. Quant a l’altre pilot que el 2017 era part de Russian Time, Artem Markelov, el seu futur és encara completament desconegut.

La temporada 2018 de Formula 2, la segona sota aquesta nova denominació, arrencarà el 7 d’abril al Circuit Internacional de Bahrain, on debutarà el nou monoplaça dissenyat per a la categoria, el Dallara F2 2018.