Genís Cívico té 15 anys, és de Sant Joan de les Fonts (Girona) i enguany debuta a la categoria OK (Sènior). Competeix amb l’equip DPK Racing i té en el seu calendari la vista fixada en tres campionats internacionals: la WSK, el Campionat d’Europa i la Copa del Món.

Quin és el teu objectiu de cara a aquest any?

En la primera prova de les WSK Super Master vaig acabar 14è, així que per a les següents rondes crec que estaria bé entrar de forma regular en el top 10.

¿Participaràs en el Campionat d’Espanya?

No, el meu equip (DPK Racing) sí que hi serà, però jo no el faig.

¿No et preocupa no córrer el campionat nacional?

La veritat és que no. Prefereixo centrar-me en els campionats internacionals com són les WSK, l’Europeu i el Mundial.

Quin és l’objectiu per a l’any que ve, o per d’aquí a dos anys?

M’agradaria començar a provar els formules, però de moment em centro en el kàrting, concretament en KZ i en OK.

Com et sents en la nova categoria? Perquè estàs fent bons resultats.

No és tan diferent de la OKJ en potència del motor. La diferència està més en el nivell dels pilots. M’agrada més competir amb gent d’aquest nivell perquè et formes més com a pilot, i a més és més divertit.

Tens algun sponsor?

En tenim un que ens ajuda, es diu Ges Pro Mat, i a més l’equip també ens ajuda.

Com anava el xassís de l’any passat, el Mad Croc?

Molt bé, la veritat. El Mad Croc és un bon xassís i sempre ho diré. Aquest any l’equip va canviar al FA, i també va molt bé. No hi ha una diferència enorme entre els xassís i als dos els pots convertir en karts competitius.

Un referent a la F1?

Sempre m’ha agradat molt Vettel. Tots els que estan en F1 són bons. També m’agrada Alonso, però si he de dir un em decanto per l’alemany.

Com et vas iniciar en el kàrting? Va ser per Fernando Alonso?

No, el meu oncle i el meu pare em van voler pujar a un kart als 3 anys, però la meva mare no volia perquè li feia por. Al final, quan vaig complir set ja ho vaig provar per primera vegada.

Quin va ser el teu primer campionat?

L’Open Racc.

On t’agradaria arribar en l’automobilisme?

El primer és arribar a la F1, i sinó ser professional en alguna categoria del motor.

Com per exemple proves de la resistència com Daytona o Le Mans?

Sí, és clar. Seria genial provar un d’aquests cotxes en carreres tan bones com aquestes.

I si no fossis pilot, a què t’agradaria dedicar-te?

Doncs no m’imagino en una altra cosa que no sigui dins el món del motor. Així que si no fos pilot, m’agradaria dedicar-me a alguna cosa que em mantingués lligat a aquest món, com la mecànica de karts o tenir el meu propi equip.