Dues setmanes després de l’esdeveniment de les World Series by Renault al circuit de Paul Ricard, vam poder entrevistar a Pierre Gasly, membre del Red Bull Junior Team.


 

Parla’ns de la teva primera temporada a la Fórmula Renault 3.5 Series?

“És bona pel que portem fins ara. Vam tenir un bon debut, amb un podi a Monza en la primera cursa que faig amb el 3.5. Hem treballat molt amb Arden i això ens ha permès millorar. Hem creat una bona relació de confiança entre nosaltres que ens ha permès aconseguir resultats. Estic tercer en el campionat però l’objectiu és remuntar fins al segon lloc a Jerez. El top3 era el meu objectiu aquesta temporada de debutant i estic bastant satisfet de com ha anat la meva temporada. Sainz està en el seu segon any i va primer, ha estat un bon any per Red Bull.”

Estar dins el programa de joves pilots de Red Bull és un avantatge?

“Faig esport 5 dies a la setmana, tinc un programa específic. Tinc molt accés al simulador. Estaré al simulador la setmana que ve [la passada tenint en compte que l’entrevista és de fa 2 setmanes], veurem com anirà. També tenen camps d’entrenament, 5 des del inici d’any. Estar en el programa és una oportunitat que em permetrà entrar a la Fórmula 1, cosa que em motiva”

Que penses de la situació de Max Verstappen qui va entrar en el programa Red Bull a mitjans d’any i unes setmanes després ja li van anunciar un volant a la Fórmula 1 pel 2015 amb 17 anys?

“No tinc massa a dir sobre Verstappen. Ningú s’esperava la notícia, penso que es prematur. Només porta 27 curses a la Fórmula 3 i estarà al mateix lloc on Alonso porta a sobre 15 anys d’experiència a la Fórmula 1 i ha passat per moltes categories. Haurem de veure que és capaç de fer.”

Has fet el teu debut a la GP2 amb Caterham a Monza; quines són les diferències entre la GP2 Series i la Fórm ula Renault 3.5 Series?

“Els monoplaces d ela GP2 i els de la Fórmula Renault 3.5 Series són una mica diferents. El GP2 és 20km/h més ràpid i per tant necessites frenar més. El 3.5 és una mica més estable.”

I la temporada que ve…?

“GP2 o Fórmula Renault 3.5 Series no ho sé encara, però la veritat és que m’agradaria seguir al programa de Red Bull.”