Joel Eriksson pot ser la sorpresa aquest cap de setmana per al Masters de Fórmula 3 a Zandvoort. El suec va dir a FormulaRapida.net per què torna a lluitar per les posicions de dalt després d’alguns accidents, la mala sort i els problemes amb el cotxe.

 

Eriksson, el germà del pilot de GP2, Jimmy Eriksson, ha trobat el ritme que tenia al començament de la temporada a l’última ronda del Campionat d’Europa de la FIA Fórmula 3, a Spa-Francorchamps.

El pilot de Tomelilla estava de tornada a la part superior de la taula altra vegada, fent el seu primer podi des de l’Hungaroring, i la seva primera victòria en la competició. FormulaRapida.net va parlar amb el pilot nòrdic després de la segona i la tercera cursa de Spa-Francorchamps.

“Estic realment feliç. Jo sabia que necessitava un bon començament i una bona traçada en Eau Rouge i en la contrarecta per agafar a Russell al principi, i sabia que aquesta era la meva única oportunitat. Vaig fer un pla i va funcionar molt bé. Després vaig intentar pujar el ritme al principi per intentar guanyar-li temps, però Russell anava molt ràpid i vaig veure que estava just darrere meu. Va començar a apropar-se a mi més i més, així que al final vaig decidir centrar-me en la defensa, però la segona vegada que va provar era impossible.”

Després de la cursa 3, va aconseguir la seva primera victòria en la sèrie per a ell i per a Motopark (des que van tornar l’any passat), després d’un gran retorn amb un bon pilot com és George Russell.

“Bé, Russell és un bon pilot i mai faria res que sigués massa agressiu. Només vol fer punts per al campionat, així que jo estava bastant còmode.”

Amb l’objectiu d’aconseguir la victòria al Masters de Zandvoort, el suec haurà de lluitar amb més força perquè no se sent a gust en condicions de mullat, o almenys això li passava a la Cursa 1 de Spa-Francorchamps:

“Va ser molt dolent per a nosaltres. El ritme era bastant bo, però els cinc pilots que tenia davant eren molt ràpid sota la pluja. Va ser bastant difícil perquè no podia veure res.”