Gabriele Mini ha aconseguit la victòria en la final de la categoria OK durant la tercera ronda del campionat de les WSK Super Master Series en el Circuit Internacional de La Conca. Dexter Patterson i Pedro Hiltbrand van completar el podi.

Amb Dexter Patterson (KR/Iame/Bridgestone) començant des de la pole position, l’escocès era el gran preferit per la victòria d’aquest cap de setmana. Tot i això la cursa del pilot de Kart Republic va iniciar amb mal peu, baixant fins l’onzena plaça.

Però qui va sortir més mal parat de la primera volta va ser el finlandès Juho Valtanen (Kosmic / Iame/Bridgestone) que va patir un accident al primer revolt després de sortir en contra-pole, havent protagonitzat un cap de setmana perfecte amb la victòria en totes les curses classificatòries.

Mentrestant, el pilot català Pedro Hiltbrand (CRG/Iame/Bridgestone) prenia la primera posició de la cursa però per poc temps. L’italià Gabriele Mini (Parolin/TM Racing/Bridgestone) el superaria ja a la segona volta de la cursa.

Gabriele Mini s’escaparia de Pedro Hiltbrand assegurant-se la victòria. Hiltbrand destinava les seves forces a defensar-se durant les darreres voltes de la cursa dels atacs de Dexter Patterson qui finalment el va superar per la segona posició final.

Pel que fa al campionat de pilots, Dexter Patterson supera a Lorenzo Travisanutto en el campionat amb 239 punts i 201, respectivament. Taylor Barnard roda tercer amb 158 punts mentre Gabriele Mini puja a la setena plaça amb 148 punts.

La propera ronda i darrera del campionat es disputarà al Circuit Internacional de Nàpols a Sarno els dies 21 a 24 de Març.