Andrea Dovizioso ha guanyat a Marc Márquez en un duel concentrat en les últimes voltes. El gran animador de la cursa ha estat Alex Rins, que ha sorprès amb la Suzuki tot i tenir un gran desavantatge en velocitat punta respecte de Ducati i Honda. Maverick Viñales i Jorge Lorenzo han estat la decepció de la nit.

Abans de la sortida, s’ha produït el primer cop d’efecte, Fabio Quartararo (debutant), que sortia 5è, s’ha trobat amb que la moto s’aturava abans d’iniciar la volta d’escalfament i ha hagut de sortir des del pit-lane. Ja a la sortida, la enèsima mala gestió dels primers metres de Maverick Viñales, l’ha relegat de la pole a la 6a posició. Això ho han aprofitat Andrea Dovizioso i Jack Miller per situar-se per davant, amb Marc Márquez mantenint la 3a posició. Així han seguit fins que Jack Miller ha patit un problema amb el seu seient que l’ha fet perdre moltes posicions i que, després de vàries voltes, l’ha forçat a abandonar.

En aquest moment, han tret el cap les dues Suzuki, pilotades per Àlex Rins i Joan Mir (debutant), i han començat a rodar en les posicions capdavanteres. Rins ha estat el més atrevit i ha liderat la cursa en diverses ocasions, tot i que sovint Dovizioso recuperava la 1a posició a la recta de meta després d’haver-la perduda en la zona revirada. Aquesta situació, amb Dovi i Rins intercanviant el liderat i Márquez darrera, en 3a posició, ha durat fins a les darreres 3 voltes.

En aquest moment, Rins, que havia de frenar molt tard en el primer revolt per no perdre pistonada amb Dovi, ha allargat una mica massa i s’ha vist superat per Márquez i Crutchlow. Des d’aquest moment, s’ha llençat la lluita entre Dovi i Márquez, que ha durat fins a la línia de meta, en la que s’ha imposat Dovi, més regular gràcies a l’alta velocitat punta de la Ducati, que Márquez, que ho ha intentat igual que l’any anterior i de la mateixa manera s’ha quedat molt a prop de la victòria. Darrera Crutchlow ha aguantat a Rins i Valentino Rossi ha acabat enganxat al català.

Les grans decepcions, han estat d’una banda Maverick Viñales, que tot i sortir en la pole ha tingut una cursa molt fluixa i només ha pogut ser 7è, s’ha vist superat per Rossi, el seu company a Yamaha que sortia 14è i de l’altra, Jorge Lorenzo, que després d’un cap de setmana dur ha fet una cursa per oblidar, fora dels punts fins al final, quan ha aconseguit arribar a la 13a posició.