L’equip que va guanyar en la categoria LMP2 les dos primeres carreres del WEC, vol tornar a la victòria i ho intentarà fer amb un Ligier JS P2- Nissan.

El cotxe va córrer per primera vegada a Le Mans i va donar molt bons resultats quedant en el podi i liderat gran part de la cursa.

Ara l’equip G-Drive que fins ara corria amb un Morgan, passa al Ligier, prototip cobert i més modern amb el qual intentaran lluitar pel campionat del món de resistència.

Estes són les declaracions dels tres pilots de l’equip, Oliver Pla, Roman Rusinov i Julien Canal:

Roman Rusinov: “Estic molt content de tornar al campionat del món de resistència i mes amb aquest nou cotxe, el Ligier JS P2. Estem llestos per a assumir aquest repte i després de Le Mans, estem més forts i motivats per a intentar tornar al lideratge de LMP2”.

Oliver Pla: “Després d’aquest llarg descans, no puc esperar per a estar a Austin, és un circuit molt tècnic i ràpid. Estem decidits a recuperar els punts que vam perdre a Le Mans. També és el debut del nostre nou cotxe, el Ligier JS P2 i només tenim un objectiu, la victòria”.

Julien Canal: “Desprès de la llarga pausa estival, estic impacient per tornar a competir novament, especialment amb el nou Ligier JS P2. Després de les 24h de Le Mans, vam perdre el lideratge del WEC així que el nostre objectiu és tornar al front i aconseguir els màxims punts possibles en les 5 carreres que ens queden”.

Les 6h de les Amèriques en el circuit d’Austin es disputaran dissabte 20 de setembre. FormulaRapida.net vos informarà de tot