El fins ara director d’equip de Caterham, Christijan Albers, ha anunciat la renúncia del seu lloc en les pròximes hores. Així doncs, després de dos mesos de treball, l’holandès serà substituït pel subdirector, Manfredi Ravetto, que es posarà al comandament de l’escuderia britànica immediatament.


Christijan Albers ha anunciat la seva dimissió al capdavant de l’escuderia Caterham. L’ex pilot de Fórmula 1 que fa dos mesos va substituir Tony Fernandez com a cap d’equip de Caterham, a anunciat avui la seva renúncia a un lloc que ocuparà el fins avui subdirector de l’escuderia, Manfredi Ravetto. Així doncs, en una temporada molt complicada per al conjunt britànic, es veurà de nou reestructurat en tenir a Ravetto en el càrrec més alt de l’equip.

Aquestes han estat les paraules d’adéu per part d’Albers: “Durant els últims mesos he dedicat tota la meva energia a assegurar que l’adquisició de l’equip fos tan fluïda com fos possible, d’aconseguir el millor resultat per als nostres inversors, patrocinadors i tota la gent que està involucrada en Caterham. He treballat sense descans per reconstruir l’equip mentre, a la vegada, fèiem actualitzacions tècniques al cotxe. Fent això hem creat un lloc millor per al futur de l’equip i hem aconseguit ressenyables millores en la velocitat del cotxe. A causa de raons privades i per poder passar més temps amb la meva família, renunciaré a la meva posició de cap de Caterham. Li desitjo a l’equip tot el millor en el futur”.

D’altra banda, Ravetto va concloure el següent sobre la renúncia d’Albers al seu rol: “Christijan ha aportat molt valor a l’equip des del moment en què es va unir a ell. Els últims mesos han estat un repte però hem avançat cap endavant junts i el volem agrair pel seu dur treball i compromís amb aquesta escuderia. Li desitgem el millor de cara al futur”.