El set vegades campió del Món de Fórmula 1, Michael Schumacher, abandonarà l’hospital de Lausanne per seguir la seva rehabilitació a casa. En el comunicat de la seva representant, Sabine Kehm, no s’especifica l’estat de salut del pilot germànic, però si afirma progressos respecte els mesos passats.


Sabine Kehm, representant de Michael Schumacher, ha publicat un comunicat en què afirma que l’heptacampió del món de Fórmula 1 tornarà a casa per seguir la rehabilitació que està duent a terme des dels mesos anteriors. Amb això, el Kàiser deixarà l’hospital suís de Lausanne després d’estar ingressat des de juny després de sis mesos hospitalitzat a l’Hospital de Grenoble, al patir el terrible accident d’esquí als Alps francesos el 29 de desembre de 2013.

També destacar que amb això ha desmentit els rumors d’alguns mitjans que indicaven les obres i els treballs de construcció d’aparells mèdics a casa per a la instal·lació i manteniment del pilot alemany.

Aquest ha estat el comunicat oficial que ha publicat Sabine Kehm sobre les novetats del seu pilot: “A partir d’ara, la recuperació d’en Michael tindrà lloc a casa. Tenint en compte les ferides que va patir, hi ha hagut progressos en les últimes setmanes i mesos. No obstant això, encara queda un camí llarg i complicat per davant. Ens agradaria estendre la nostra gratitud a tot l’equip de cures de Lausanne pel seu competent treball. Demanem que la privacitat de la família d’en Michael continuï sent respectada i que s’evitin els rumors sobre la seva situació”.