El jove pilot de la Ferrari Driver Academy fitxa per l’equip britànic, Carlin, qui va guanyar el campionat d’equips la passada temporada a la GP3 Series.


Després de fer el salt als monoplaces el 2013 guanyat la Fórmula Renault 2.0 Alps, Fuoco va competir el 2014 a la FIA Fórmula 3 Europea on ha aconseguit 10 podis amb l’equip Prema Powerteam. Amb el seu fitxatge a la categoria de GP3 Series amb Carlin, serà el primer cop que no competirà amb cap equip Prema.

Els test de post-temporada amb l’equip Koiranen GP, Carlin i ART Grand Prix, han fet decidir al italià a agafar aquesta opció aquest 2015.

Declaracions

Antonio Fuoco:

“Estic molt content amb aquesta nova aventura. Juntament amb la Ferrari Driver Academy i el meu management, he decidit escollir aquest nou repte a la GP3. Formar part d’un equip tant exitós com Carlin em dóna les eines necessàries per assolir resultats importants.”

Trevor Carlin, Cap d’equip de Carlin:

“Estem molt agraïts de tenir l’Antonio al equip. El nostre únic objectiu és guanyar  per segon any consecutiu els campionat d’equips i pilots a la GP33 i amb l’Antonio creiem que tenim un pilot que pot assolir-ho.”