Nirei Fukuzumi aconsegueix la pole position a la GP3 Series al circuit de Jerez de la Frontera, quedant per davant dels seus companys d’equip ART Grand Prix, Jack Aitken i George Russell.

Tot els pilots sortien en pista al sortir la bandera verda, però després de només dues voltes en pista els ART Grand Prix passaven per boxes. Al mateix moment, Dorian Boccalacci (Trident) es va sortir de la pista passant per la grava, seguit uns minuts més tard de Bruno Baptista (DAMS).

La primera meitat de la sessió va ser, sense sorpresa, dominada per els ART GP. Jack Aitken superava als seus companys d’equip George Russell i Anthoine Hubert. A mitja sessió, tots els pilots passaven pels box per canviar els pneumàtics.

A quatre minuts del final de sessió, Russell establia el millor temps provisional per davant de Daniel Ticktum (DAMS). Aitken responia, però només aconseguia el quart lloc. El Britànic tornaria a marcar un altre temps ja amb la bandera de quadres abaixada, però Nirei Fukuzumi qui realitzava una bona volta i s’aconseguia la pole a l’últim moment.

Nirei Fukuzumi aconsegueix la seva segona pole position a la GP3 Series, la seva primera en una sessió classificatòria, per davant de Jack Aitken i George Russell. Dan Ticktum, Anthoine Hubert, Alessio Lorandi, Dorian Boccolacci, Niko Kari, Tatiana Calderón et Steijin Schothorst completen el top 10.