Charles Leclerc ha aconseguit la seva vuitena pole position de la temporada a la FIA Formula 2 al circuit de Jerez de la Frontera. El monegasc fa un pas més cap al títol de campió.

Sergio Sette Câmara (MP Motorsport) era el primer pilot que establia un temps de referència en la sessió, però els líders el superarien ràpidament. Charles Leclerc (Prema Racing), un dels primers que va sortir a la pista, que establia el millor temps al principi de sessió abans de passar pels box per un problema de ràdio en el casc. Oliver Rowland (DAMS), escollia sortir més tard.

El primer intent del britànic es traduia en una tercera posició, just per darrere de Luca Ghiotto (Russian Time) i Leclerc. Però el monegasc va respondre i va millorar el seu temps poc després de la meitat de sessió. A deu minuts del final, Leclerc es quedava al capdavant per davant de Ghiotto i Sette Câmara.

Els últims minuts vam veure moltes millores per part dels pilots però Leclerc va impresionar a tothom, millorant el seu propi temps en 3 mil·lèsimes. El monegasc aconsegueix la seva vuitena pole position de la temporada i iguala el rècord d’ Stoffel Vandoorne i Pierre Gasly.

Per darrere d’ell s’iniciaran, Luca Ghiotto i Sergio Sette Câmara. Oliver Rowland, Artem Markelov, Alex Albon, Nobuharu Matsushita, Nyck de Vries, Nichloas Latifi i Norman Nato completen el top 10.