Audi ABT Schaeffler ha començat el ePrix de Marràqueix de la millor manera possible. En un dia complicat a causa de l’estat de la pista i les condicions, Di Grassi ha liderat el FP1 davant D’Ambrosio i Abt; i Abt ha estat el millor de la segona sessió seguit pel mateix Di Grassi i per Buemi.

El cap de setmana va començar amb unes condicions de pista molt complicades. La pista estava freda, havia poca adherència i els errors de pilotatge van ser bastant freqüents durant els primers minuts. Els primers minuts van estar marcats pels bloquejos de frens, l’habitual període de FCY de prova i alguns problemes de fiabilitat per Edoardo Mortara, que es va parar en pista en més d’una ocasió. L’altre Venturi, el de Maro Engel, va patir de problemes similars als pocs minuts.

Els temps van estar, al principi, liderats pels e.Dams, que semblen haver trobat aquí la competitivitat que els va faltar a Hong Kong. A mesura que va arribar la segona meitat de la sessió, els registres es van igualar, i els DS Virgin, els Jaguar i fins i tot els Dragon van marcar temps competitius.

Arribats als últims minuts, Engel seguia amb problemes, André Lotterer també es va quedar parat durant uns segons, Jerome D’Ambrosio liderava la taula de temps i els Audi ABT van arribar a les primeres posicions. Finalment, Lucas Di Grassi es va emportar el millor temps de la sessió amb un 1:20.310, amb D’Ambrosio segon a 9 dècimes i Daniel Abt a 1.2 segons. No obstant això, el brasiler i el belga havien estat els únics que van utilitzar la potència extra de la manera de classificació.

Ja en la segona sessió, les condicions no havien millorat gaire, el dia anava a ser fred i una densa boira envoltava la pista. De nou, va ser habitual veure els pilots bloquejar els frens i fer algun virolla en els primers minuts.

Aquesta vegada, els pilots van sortir des del principi en mode de classificació (200 kW), per la qual cosa no van trigar a millorar els temps del primer lliure. Abt va estar al capdavant durant la major part de la sessió.

Arribats els últims 6 minuts, tots els pilots van fer la seva simulació de classificació. Els temps queien en picat i el líder anava canviant constantment. Es va baixar al 1:19 per primera vegada en tot el cap de setmana i va ser finalment Abt qui es va endur el millor temps amb un 1:19.760; seguit del seu company Di Grassi i de Sébastien Buemi. Els 15 primers pilots estaven separats per menys d’un segon.