Nirei Fukuzumi ha aconseguit la seva primera victòria a la GP3 a la primera cursa de la temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya. Els italians Leonardo Pulcini i Alessio Lorandi han completat el podi.

Fukuzumi li robava la primera posició a l’home da la pole, el seu company d’equip Aitken. Boccolacci intentava avançar Aitken, però perdia posició amb Pulcini. Russell baixava de la 4a a la 8a posició. L’anglès superava més tard a Hubert i es col·locava 7è. Més endavant, Lorandi superava el seu company Maini per la 5a posició, ja que el pilot indi no podia seguir el ritme de Boccolacci davant seu. Russell tornava a aprofitar el DRS per avançar Maini per la 6a posició. Lorandi necessitava fer servir el DRS en dues ocasions per desfer-se de Boccolacci.

La gran sorpresa arribava a 6 voltes pel final en quedar-se Aitken tirat quan ja estava atrapant a Fukuzumi. El japonès s’ha emportat la victòria per davant de Pulcini i Lorandi, que no ha estat capaç d’avançar el seu compatriota. Russell, Hubert, Boccolacci, Maini, Hyman, Ferrucci i Siebert han completat el top 10.