Poc a poc es van començant a sentir motors als circuits d’arreu del món i avui Ford ha portat una mica de llum al respecte d’una de les grans carreres del any, les 24 hores de Le Mans. Intentaràn repetir l’èxit aconseguit a les passades 24 hores de Daytona on van aconseguir un sòlid doblet. Perè Le Mans es una altra historia. La cursa del WEC es d’una duresa pràcticament inigualable.

Ya es coneixien alguns dels pilots encarregats de defensar la marca americana però avui s’han conegut els 12 pilots que participaran a la proba el propermes de juny. En el coche amb el dorsal 66 s’hi troben Stefan Mücke, Oliver Pla i Billy Johnson forman un trio força competitiu i aspiren a tot.

D’altra banda, al 67 veurem a Andy Priaulx, Hayyr Tincknell i Tony Kanaan. L’ex pilot de Ganassi a l’IndyCar amplia la seva experiencia i viatjarà a Europa en busca de guanyar una de les curses més prestigioses del món. Al 68 hi seràn Joey Hand, Dirk Müller i Sebastian Bourdais meintres que al 69 veurem pilotant a Ryan Briscoe, Richard Westbrook i Scott Dixon, que també competeix a l’IndyCar amb Ganassi i, de fet, será el pilot principal del equip al campionat americà.