Renault ha anunciat un nou acord de patrocini. LaLiga es converteix en nou soci de la marca del rombe en un innovador acord entre esports. Forma part de la política d’expansió que està duent a terme la lliga de futbol espanyola, que s’embarca en la internacionalització de l’entitat.

Així doncs, Renault passa a formar part de l’anomenada LaLiga4Sports. Aquesta plataforma inclou acords de patrocini amb altres esports com el patinatge artísitc, de la mà de Javier Fernández, el bàdminton amb Carolina Marín o el tennis amb Rafa Nadal. La presència de Carlos Sainz amb l’escuderia francesa ha estat un dels al·licients per a l’arribada a l’acord. Tant ell, com Nico Hülkenberg, portaràn el logotip de LaLiga en el seu nou RS28, com en el mono i la roba oficial de Renault.

El director d’associacions de Renault, Antoine Magnan, comentava les seves impressions sobre la seva unió amb la màxima categoria del futbol espanyol: “Estem molt contents d’anunciar aquesta associació emocionant i única amb Laliga, una de les millors divisions de futbol del món. Renault Sport i LaLiga tenen molts objectius compartits a mesura que avancem per expandir-nos arreu del món. Entre les temporades de Fórmula 1 i LaLiga cobrim tot l’any i hi ha coses en comú entre els fanàtics d’aquests dos esports que seran el trampolí per a activitats emocionants”.

Per la seva banda, el director de la marca LaLiga, Enrique Moreno, explicava així l’acord: “Hem estat buscant idees innovadores que ens permetin generar presència de la marca internacionalment i recolzar el nostre lema “No és futbol. És LaLiga”. El motorsport i concretament la Fórmula 1 encaixen perfectament amb aquesta estratègia. Els fanàtics de la Fórmula 1 són fanàtics potencials del futbol. Aquesta nova relació, d’un any de durada, està dissenyada per expandir encara més l’audiència de LaLiga i donar a conèixer la nostra marca”.