Dani Juncadella es convertirà en nou pilot de l’escuderia de Fórmula E, Mahindra. Ho farà com a pilot reserva i de simulador. Així doncs, Mahindra comptarà amb tercer pilot per primera temporada, en què Dani completa la parella de pilots oficials que compta amb Nick Heidfeld i Félix Rosenqvist.

Una altra bona notícia per al pilot espanyol, després de ser confirmat com a pilot titular de Mercedes per a la present temporada del DTM. Abans que això es confirmés, Juncadella va expressar en alguna ocasió el seu desig de provar en una disciplina com la Fórmula E. De fet, Juncadella ha fet dos test amb l’escuderia Mahindra.

El primer va ser durant els tests de pretemporada que la Fórmula E va realitzar a València i en què Dani va pujar al monoplaça de Heidfeld. L’equip indi va tornar a comptar amb els serveis de Dani Juncadella per als test de Marràqueix, en què va obtenir el sisè millor temps de la sessió.

Dani no s’uneix a un equip qualsevol. L’equip Mahindra està gestionat per Campos Racing, equip espanyol. A més, els resultats estan acompanyant l’equip indi que és segon en el campionat de constructors.

A l’espera de la sortida d’un comunicat que confirmi aquesta notícia, Juncadella combinarà el seu rol de pilot reserva i de simulador, amb el seu nou seient amb Mercedes al Mundial del DTM. Precisament la seva escuderia en el campionat alemany, deixa el DTM per entrar a la Fórmula E.

L’experiència de Dani en aquest tipus de monoplaces pot aportar un plus per ser aspirant a ocupar un dels seients de Mercedes en la seva nova aventura a 2019 a la Fórmula I. Dependrà també del seu rendiment al DTM, on part amb opcions de lluitar pel campionat.

Fotografia | Michelin – Jérôme Cambier