L’escuderia Force India va confirmar aquest dissabte l’extensió del contracte amb el pilot mexicà Sergio Checo Pérez, un dels joves de la graella de Fórmula 1.

Després de setmanes de converses, en què les dues parts estaven interessades en continuar la seva relació, l’equip va anunciar de manera oficial en un comunicat de premsa, la continuació de Sergio Checo Pérez.

El cap d’equip, Vijay Mallya ha parlat sobre el fitxatge de Sergio Checo Pérez. “encantat de que ‘Checo’ continuï amb nosaltres. És un veritable competidor i ha fet un treball fantàstic per a nosaltres aquesta temporada. Tot l’equip està impressionat amb la seva velocitat i habilitats, tant com amb el seu paper fora de la pista. Té un futur brillant per davant i donarem el màxim “.

Per la seva banda, Sergio Checo Pérez va destacar que des que es va unir a l’equip ell estava confiat de que seria un projecte seriós hi ha llarg termini.

“Em sento a casa aquí i estic totalment compromès. Gaudeixo de la competició i ja hem celebrat alguns resultats especials junts. És important per a mi establir-me en l’equip i tenir continuïtat “.