El pilot de Racing Engineering, Stefano Coletti, ha guanyat la cursa del diumenge de GP2 d’Abu Dhabi. Nasr ha estat segon, Pic tercer i Vandoorne sisè amb la qual cosa és subcampió.


 

Després d’una eixida molt bona, Coletti es va col·locar primer seguit de Nasr i Arthur Pic. En la primera volta, prou tocs i incidents incloent una virolla de Palmer que es va haver de retirar.

En el cap de cursa les coses es van estabilitzar però per darrere, Vandoorne va començar a augmentar el ritme per a intentar aconseguir el subcampionat. Nasr, el seu rival, rodava en eixe moment segon.

A falta de 13 voltes per al final, tots els pilots van començar a estalviar pneumàtics, els temps van pujar i no es van donar avançaments en les voltes següents.

Vandoorne en el seu intent per agafar Evans i poder aconseguir el subcampionat, va cometre un error i va perdre quasi totes les opcions i a més, Marciello li va agafar i va intentar avançar-li. Però el belga no es va donar per vençut i va marcar la volta ràpida a falta de 6 per al final, amb eixa posició i la volta ràpida, si que aconseguiria el subcampionat.

Nasr va contestar i va començar a retallar-li temps a Coletti per a intentar guanyar la cursa.

Evans i Richelmi van aconseguir a Cecotto i li van intentar avançar però es van passar de frenada. Evans va tornar la posició després de botar-se la chicane però el de Dams no ho va fer.

Després d’açò, Vandoorne va agafar a Evans i Cecotto. Evans va avançar al pilot de Trident i, Vandoorne es va pegar a aquest últim.

A falta de dos voltes per al final, Vandoorne va avançar a Cecotto i va deixar el subcampionat quasi sentenciat.

Finalment Coletti va ser primer, Nasr segon, Pic tercer, quart Richelmi pendent de sanció, cinquè Evans i sisè i subcampió, Stoffle Vandoorne.