S’acosta la pretemporada, els tests al Circuit de Barcelona-Catalunya estan a punt d’arribar i els equips van confirmant els seus plans per a les dues setmanes de tests durant els propers dies.

El primer equip a fer-ho ha estat Force Índia, que presentarà el seu VJM-11 i podria anunciar el seu nou nom el diumenge 25 de febrer, un dia abans del començament de la pretemporada.

Com sol ser habitual en aquest equip, li donaran als pilots de proves i desenvolupament l’oportunitat de rodar durant un dia de test. En el passat, pilots com Jules Bianchi, Pascal Wehrlein o Alfonso Celis Jr. van poder rodar amb el nou cotxe de l’equip indi.

Aquesta vegada, seran Nikita Mazepin, pilot de desenvolupament de l’equip de Silverstone i nou fitxatge d’ART per a la temporada de GP3; i Nicholas Latifi, recentment confirmat com a pilot de proves de l’equip i pilot de DAMS en la F2, els joves pilots que tindran l’oportunitat de rodar amb el VJM-11.

El rus serà l’encarregat de fer debutar el nou cotxe de Force Índia, i rodarà amb ell el dilluns 26 de febrer. D’altra banda, Latifi serà l’encarregat de pilotar el nou monoplaça durant l’última jornada de tests de l’última setmana, el dijous 1 de març.

Per la seva banda, Esteban Ocon disputarà la segona jornada de tests, després que Mazepin hagi estrenat el monoplaça; així com el segon i el quart dia de la segona setmana. Sergio Pérez es pujarà, per tant, els dies restants: el tercer dia de la primera setmana i el primer i el tercer de la segona.

La pretemporada 2018 de Formula 1 començarà el proper dilluns 26 de febrer i durarà dues setmanes en què els equips tindran 8 dies al Circuit de Barcelona Catalunya per posar a punt els seus monoplaces de cara al primer GP de la temporada, que es disputarà a Austràlia el 25 de març.