Poc a poc es van coneixent cada cop més detalls de la nova temporada de la Fórmula 2. En el cas de Prema Powerteam, poques coses queden per descobrir, ja que van ser dels priemrs en anunciar els seus pilots de cara al curs vinent. Els italians comptaran amb Sean Gelael i Nick de Vries a les seves files.


S’ha iltrat recentment la decoració que lluirà l’equip campió del 2017 als seus monoplaces. Amb l’arribada de Gelael y, per tan, dels seus patrocinadors, el disseny ha cambiat, encara que es mantenen el Vermell i el blanc en els seus cotxes. No obstant, l’indonesi ha portat fins a Prema a Kentucky Fried Chicken (KFC), així com a la petrolera asiática Pertamina. En tots dos casos es ben visible.

A més a més, s’ha fet servir el Vermell i l’halo per dibuixar un parell de fines linees des del morro fins al Fons del cotxe. Aquesta decoració ha estat filtrada així que podría haver-hji algún canvi respecte al que es veurà a la priemra cita de la temporada a Baréin durant el cap de semana de 6 al 8 d’abril, per tan, falta la confirmació oficial per estar completament segurs de que aquest será el disseny escollit pels italians.