El jove pilot alemany fitxa per l’equip de Frits van Amersfoort per córrer en la seva segona temporada a F3.


L’equip VAR ha anunciat aquest dijous la contractació de Keyvan Andres Soori, de 17 anys. El pilot alemany té ja experiència en F3, ja que la temporada passada va córrer per Motorpark on no va obtenir els resultats esperats. Amb un any d’ experiència a l’esquena, buscarà triomfar amb l’equip VAR.

Keyvan va donar el salt a la F3 previ pas per les competicions americanes. Després de tenir èxit en el món del kàrting, es va anar als Estats Units a les Skip Barber Winter Sèries on es va consagrar campió amb només 13 anys. A posteriori, es va unir a la USF2000 durant dos anys i també va participar en la Mazda Road to Indy.

Després de la seva aventura americana va tornar a Europa on a part de la F3, també va participar en la Euro Fórmula Open, on va quedar dotzè amb Carlin, i va formar part de les Toyota Racing Sèries de 2017. El seu principal objectiu ara, és collir bons resultats amb el seu nou equip.

Soori destacava el seu aprenentatge en el primer any en la competició, que li servirà per al seu nou monoplaça: “Estic a punt per al següent pas en la meva carrera de carrera. La temporada passada va ser molt útil per acostumar-se a les carreres de Fórmula 3 i aprendre les característiques de les diferents pistes. Vull utilitzar aquesta experiència per ser competitiu juntament amb Van Amersfoort Racing. Estic ansiós perquè Van Amersfoort Racing és un dels millors equips de la Fórmula 3 “, afirmava el pilot alemany.

El mateix fundador de l’equip VAR, Frits van Amersfoort, ha volgut donar la benvinguda al seu nou pilot: “Ens agrada donar una càlida benvinguda a Keyvan en el nostre equip. Tenint en compte que Keyvan té només 17 anys, ha acumulat prou experiència en carreres de monoplaces a tot el món. el nostre objectiu és ajudar-lo a fer servir la seva experiència i talent per ser competitiu en la pròxima temporada europea de F3 “, avisava Frits.