La espera s’ha acabat. Després de la presentació del Mercedes W09, arribar el competidor de Ferrari que ha estat presentat a Maranello, un cotxe amb el que esperen donar encara més guerra a Mercedes de la que van donar al 2017 y vencer, d’una vegada per totes, al equip de Brackley a la Fórmula 1 y tornar a guanyar el campionat després de no fer-ho desde la temporada 2007 on Kimi Räikkönen va guanyar el seu primer y únic Títol Mundial.

Es tracta del SF71H el cual, tal y com es va avançar, ha eliminat el blanc de la seva carrocería i presenta un aspecte completament vermell per la nova temporada, Al igual que a la presentació de Mercedes, a Ferrari no han mostrat fotografíes, sino que desde la seu de Maranello han ensenyat el cotxe en el seu format físic, en un esdeveniment en el que han convidat a tifosis d’arreu del món y que ha estat conduït pel seu pilot de desenvolupament Marc Gené.

El cotxe ha estat refinat i Mattia Binotto ha destacat un desenvolupament una mica agressiu en els detalls aerodinámics, com ara el halo que, com en el cas del Sauber, presenta una aleta per redireccionar el flux d’aire. A partir de la semana que ve als test de Barcelona es veurà si és també tan ràpid com a la temporada pasada.