L’equip Van Amersfoort Racing ha anunciat aquest dijous la incorporació d’un nou pilot a les seves files. Es tracta de Charles Weerts, el jove pilot de belga de només 16 anys però que ja despunta en F4. VAR el fitxa per al campionat ADAC F4 alemany.

Charles va realitzar el seu debut al campionat ADAC de F4 la temporada passada, on va acabar la sèrie com a subcampió en el campionat de Rookies conseguint tres victòries i acabant fins en deu ocasions en la segona posició.

No és la seva única experiència ja que en el present any està participant en la Fórmula 4 dels Emirats Àrabs, on és el líder després de 15 proves. Conduint per a l’equip Dragon Motorpark, Charles ha aconseguit sumar 158 punts amb tres victòries, nou podis, i quatre voltes ràpides. També ha aconseguit una pole position.

Weerts ha expressat les seves ganes de començar a treballar amb el seu nou equip: “Estic ansiós per competir per Van Amersfoort Racing. Els registres de rendiment de VAR parlen per si sols i no puc esperar fins que comenci la temporada. Especialment amb la classificació actual a l’UAE F4 Championship, estic llest per mostrar les meves habilitats en el campionat ADAC F4 alemany novament. Amb l’ajuda de Jeroen i el seu equip, el meu objectiu òbviament és estar al capdavant”.

El director d’F4 de l’equip VAR, Jeroen de Jong, ha expressat la seva satisfacció després de la contractació del pilot belga: “Estem molt contents de donar-li la benvinguda a Charles en l’equip. Amb la seva actuació l’any passat va cridar la nostra atenció i el vam mantenir atent durant la temporada. Ell és un jove ambiciós que té l’impuls per tenir èxit. Acabar com rookie subcampió la temporada passada en el campionat d’F4 alemany, i actualment liderant el campionat F4 als Emirats Àrabs dóna una clara indicació de les seves qualitats”, deia Jeroen de Jong.

El campionat en el qual participarà Charles Weerts consta de 7 esdeveniments amb tres carreres cadascun. L’inici de la F4 alemanya és el proper 13 d’abril al Motorsport Arena Oschersleben.