Mari Boya es el nou integrant de l’equip Campos Racing a la Fórmula 3 després de la sortida de Pepe Martí cap a la F2. El jove pilot de la Vall d’Arán pasa a l’equip espanyol deixant enrere MP Motorsports, amb el que va aconseguir la 17ª posició del campionat la darrera temporada.

Boya, un jove de només 19 anys, s’uneix al pilot del Red Bull Junior Team, Oliver Goethe, en una combinació que promet emocions i competitivitat a la pista.

El pilot aranés encara la pròxima temporada amb grans aspiracions després d’una temporada 2023 prometedora  amb alguna actuació destacada com a pilot novell. L’historial al karting espanyol és impressionant, amb tres títols de campió en diferents categories els anys 2015, 2016 i 2017. El salt a monoplaces el 2020 el va portar a participar en F4 Espanyola. Allà va destacar acabant com a subcampió amb tres victòries i 14 podis.

La incorporació del jove a Campos subratlla el compromís de l’equip amb el desenvolupament i suport de joves talents espanyols. Així pretenen continuar amb la tradició de recolzar figures destacades com Marc Gené, Fernando Alonso, Antonio García, Álex Palou i Pepe Martí.

Boya i Goethe, va realitzar recentment proves postemporada a circuits emblemàtics com Jerez, Barcelona i Imola. Aquestes sessions de proves van resultar altament prometedores, amb les dues promeses destacant consistentment. Per això mateix, ens una temporada emocionant i competitiva a la FIA Formula 3 el 2024.

Amb una combinació d’experiència i joventut, Campos Racing espera recollir èxits la pròxima temporada. Ho vol fer consolidant-se com un equip líder en el panorama internacional de l’automobilisme. A més, vol brindar a Mari Boya la plataforma ideal per desenvolupar la seva carrera en el món de l’automobilisme.

DECLARACIONS

Adrián Campos (Director de l’equip Campos Racing):

“Estem encantats de poder comptar amb Mari en el nostre equip per a la propera temporada. En definitiva, és un dels pilots amb més talent de la graella. Tot i que aquest 2023 va ser el seu debut a la categoria, hi va haver diversos destellos de la seva qualitat que demostren que el millor està per arribar, sobretot amb més experiència i quilòmetres de rodatge. Els test de post-temporada van anar força bé i sens dubte el nou any promet ser encara millor que aquest. Campos Racing compta amb una llarga tradició treballant amb pilots espanyols amb gran futur pel davant. Mari és un nou capítol en aquest sentit.”

Mari Boya (Pilot de Campos Racing a la FIA Formula 3):

“Estic súper content d’afrontar aquesta segona temporada a la FIA Formula 3 amb Campos Racing. Em trobo motivat i confiat, després de la meva primera presa de contacte amb l’equip en els test de post-temporada. És una nova etapa que comença i estic desitjant començar ja i aconseguir els millors resultats possibles junts.”