Nyck de Vries i Anthoine Hubert s’han endut les victòries de les curses de divendres i dissabte de la Fórmula 2 a Mònaco aquest cap de setmana. Mentre que la primera va ser caòtica i polèmica, a la segona vam tenir una cursa més tranquil·la. 

La cursa del divendres va tenir com a protagonista Mick Schumacher. Després de perdre posicions amb una mala sortida, l’alemany es trocava amb el líder del campionat Latifi, que hauria d’entrar a substituir el seu aleró. Unes voltes més tard, Schumacher intentava avançar a Calderon a la Rascasse i bloquejaven la pista, provocant un tap que obligava a direcció de cursa a treure la bandera vermella.

Quan la cursa es va reprendre, encara hi havia pilots que havien de fer la seva aturada. No obstant, un error dels comissaris va fer que els pilots darrera Calderon i Schumacher abans de l’accident quedessin una volta per darrera de la resta. En no solucionar-ho deixant que es desdoblessin, les posicions capdavanteres estaven pràcticament decidides.

Finalment, De Vries dominava tota la cursa des de la pole per davant de Ghiotto. No obstant, l’italià era exclòs després de la cursa per irregularitats tècniques amb el seu cotxe. Això deixava a Matsushita 2n i Sette Câmara 3r. Boccolacci, Zhou, Markelov, Delétraz, Hubert, Boschung i Mazepin completaven el top 10.

A la cursa del dissabte, Hubert començava des de la pole i ningú li podria treure la posició de privilegi, tot i que Delétraz l’apretava de valent a les últimes voltes. Darrera d’ells acabaven Zhou, Markelov, Boccolacci, Sette Câmara, De Vries, Mazepin, Matsushita i Latifi.

Amb els mals resultats de Latifi aquest cap de setmana, De Vries es col·loca a un sol punt del liderat. A Ghiotto i Aitken se’ls ha complicat la lluita pel títol amb els dos 0 que s’emporten d’aquest cap de setmana. La propera cursa serà el proper 22 de juny al Paul Ricard, França.