Rafael Villanueva donarà a 2018 el salt als monoplaces de manera oficial. Després de destacar al kàrting, el jove pilot espanyol disputarà la seva primera temporada a la Formula 4 espanyola amb Drivex, segons informació exclusiva a la qual ha pogut tenir accés Fórmula Ràpida.


Es va configurant la graella per a la propera temporada de la F4 Espanyola, la tercera des que es va crear la categoria. L’última confirmació, exclusiva de FormulaRapida.net, és que Rafael Villanueva debutarà en la categoria amb Drivex.

El jove pilot madrileny ha realitzat ja diversos tests a bord del F4, inclòs un aquest mateix cap de setmana al Circuit de Barcelona Catalunya, coincidint amb la pretemporada oficial de la EuroFormula Open i el GT Open. Durant el transcurs de la jornada de tests, el pilot ha confirmat personalment a l’equip de Fórmula Ràpida seva presència al campionat espanyol.

El seu equip, Drivex School, propietat de Pedro Martínez De la Rosa, va ser tercer en la passada temporada, amb el mexicà Javier González com el millor dels seus pilots, cinquè a la general amb quatre podis.

El madrileny de 16 anys ha assegurat sentir-se còmode en el F4 malgrat les complicacions en tema de condicions atmosfèriques i de pista que ha hagut d’afrontar avui a Montmeló. El seu millor temps avui al traçat català ha estat un 1:48.737, establert en la tercera sessió, en la qual també ha patit una sortida de pista.

La temporada 2018 de la Fórmula 4 Espanyola començarà el cap de setmana del 14 i 15 d’abril al circuit d’Estoril, a Portugal, sent l’única ronda no disputada en territori espanyol.