Xavi Artigas está patint aquesta temporada després del canvi de categoria. El pilot de Sant Andreu de la Barca ara competeix a Moto2 amb l’equip KLINT Forward Factory Team i no li està resultant gens fàcil tot i sentir que encaixa molt millor en aquesta categoria.

– Està sent una temporada complicada amb tot el que va passar a final d’any i aquest any… Com encares el Gran Premi de Casa?

Xavi Artigas: Bé a veure si fem passos endavant. Cada vegada entenem millor la moto. Sí que és veritat que l’estem desenvolupant. Falten dades. Cada cap de setmana és nou, nou circuit i és complicat aquest tema perquè les altres motos fa molts anys que les desenvolupen, llavors és normal que estem encara al darrere, tant jo com el meu company. Però bé, poc a poc ens estem apropant. Hem d’anar continuant provant cosetes per continuar millorant, però m’estic adaptant també a la categoria. Primer any de rookie llavors tot el que vingui és bo. A veure si aquí a aquest cap de setmana podem fer un pas endavant, que ens vegi l’afició i poder gaudir de la cursa i del circuit.

– El teu fan club es mou molt, com estan vivint aquest any difícil, ja dius que està progressant però com ho estan vivint?

Xavi Artigas: Bé, com tots, m’estan recolzant. Són increïbles, estan quasi a cada circuit d’aquí d’Espanya, llavors intentar brindar-los una bona cursa diumenge, un bon cap de setmana durant aquests tres dies i a gaudir.

– Si has de fer un pronòstic, on estarà Xavi Artigas aquest cap de setmana?

Xavi Artigas: Depèn si plou o no. Per mi que plogui. Em sento millor i en condicions de mullat tot s’iguala. Diguéssim que conta menys la moto, llavors a la zona de punts estaria fantàstic.

– I en sec?

Xavi Artigas: En sec si poder arribar a la zona de punts seria extraordinari, però hem de ser realistes. Hem de continuar treballant. Igual sí que fem un pas endavant i podem comptar estar en zona de punts, però hem de ser realistes llavors no et puc dir el què, perquè com no tenim dades. No sabem on podrem estar, però donarem el nostre màxim com donem sempre i a veure què ens dona.Independentment del rendiment de la moto.

– T’estàs sentint més còmode a Moto3 o a Moto2?

Xavi Artigas: Estic gaudint més a Moto2 perquè és una moto que està a la meva talla. Llavors això és molt bo. És molt més tècnica en tema de pilotatge i has de controlar més spinning, derrapades, sortida de corba… Llavors tot això m’agrada molt més i m’ho estic passant bé deixant de banda el tema dels resultats. Però jo crec que quan tot es centri i estem competitius podrem gaudir encara més amb bones posicions.

Twitter Fórmula Rápida