Ara que vostè ha estat confirmat com a pilot de Williams per a una tercera temporada, quins són els seus pensaments de cara al 2013?

PM: El 2013 serà una temporada important per a l’equip. En la meva primera temporada vam tenir un munt de problemes amb el cotxe, però aquest any hem fet un gran pas endavant en el rendiment i hem aconseguit una victòria memorable a Barcelona. Tenim un gran potencial com equip i l’any que ve hem de seguir en aquesta tendència a l’alça i fer un cotxe que pugui lluitar per acabar en els punts i en el podi en una àmplia gamma de circuits.

Com afectarà la consistència de romandre amb Williams per a una tercera temporada?
PM: Serà un benefici enorme, perquè em sento molt còmode dins de l’equip i conec a la gent i això sempre ajuda quan es tracta de desenvolupar el cotxe i donar retroalimentació. En els últims dos anys hem estat aprenent junts com un equip, fent un bon progrés en els últims 12 mesos i amb una temporada més, em pot ajudar a desenvolupar el cotxe encara més.

Quins són els teus objectius per a la temporada 2013?
PM: L’objectiu és ser més competitiu l’any que ve i tenir un cotxe que estigui constantment en els punts i lluitant pels podis. Aquest any hem mostrat un ritme excel·lent a circuits com Barcelona, ​​Mònaco i Abu Dhabi, però no tenim la consistència de mantenir-lo en cada Gran Premi.

Que penses sobre l’equip Williams F1?
PM: Williams és un dels grans noms de la Fórmula 1 amb un pedigrí molt fort, pel que és un honor estar conduint per a ells. Si bé encara no hem aconseguit el tipus d’èxit que ens hagués agradat en els últims anys, l’equip segueix sent molt fort. Crec que Williams és a prop d’aconseguir un pas endavant real i vull ser part d’una nova era d’èxit.

Què significa per a vostè romandre com a part de la família de Williams?
PM: Williams realment és com una família i hem construït relacions molt bones amb la gent d’aquí, de fet alguns dels meus millors amics treballen per Williams.

Com et sents sabent que algú com Frank Williams t’està donant suport?
PM: En Frank ha sigut un dels millors pilots de la història de la Fórmula 1. Tenir algú com ell com “jefe” és un gran estímul per a tots. Ell exigeix ​​molt dels seus pilots, però ell m’ha ajudat molt des que vaig començar. Vull guanyar tant per a ell com per a mi mateix per tornar-li la fe que ha dipositat en mi.

Q: Que es sent en portar Williams a la seva primera victòria des del Gran Premi del Brasil 2004?
PM: Com a pilot, un sempre somia en guanyar una carrera de Fórmula 1 i guanyar tan aviat a la meva trajectoria va ser molt especial. Hem treballat molt dur per construir un cotxe que pot guanyar curses i a Barcelona vem demostrar que encara podem competir amb els millors equips. Ha estat una victòria molt popular a tot el pàdoc i l’ambient al podi sempre estarà amb mi.

Què penses del teu nou company d’equip?
PM: Serà una experiència nova i esperada. Com a rookie, tindrà molt a aprendre, però pel que he vist fins ara té un munt de talent.

Un avanç ràpid per l’any que ve, en què series feliç?
PM: Jo seria feliç si acabem més amunt que el vuitè lloc en el campionat de constructors. Crec fermament que tenim totes les eines que necessitem per convertir-se en un equip de primera i lluitar pels podis més consistent. No és fàcil ja que el nivell és molt alt en aquest moment, però la diferència entre els equips és molt petita, el que significa que unes dècimes per volta pot fer tota la diferència.

Mirant més cap al futur, què és el que vols aconseguir en la teva trajectoria amb Williams?
PM: La meva ambició és guanyar el campionat del món i m’encantaria poder fer això amb Williams i estar al costat d’alguns dels grans que han guanyat títols aquí. Em sento preparat per lluitar per la victòria.