Francesco Bagnaia segueix fent por en aquesta segona jornada de test a Jerez. Després de liderar també el primer dia, avui ha fet un impecable treball millorant el temps rècord de la pista a Moto2. Alex Márquez ha tornat a quedar segon, sent l’únic a fer front a l’italià.


Moto2 segueix realitzant la segona tanda de test de pretemporada al circuit de Jerez. Després d’un primer dia marcat per la pluja, avui les condicions han estat idònies per provar les motos i realitzar els temps més competitius dels dos dies d’entrenaments.

Tant ahir com avui els dos pilots que han liderat la taula de temps han estat els mateixos: Francesco Bagnaia (SKY Racing Team VR46) i Alex Márquez (EG 0,0 Marc VDS). El pilot italià va dominar els dos dies de test amb els millors temps i, especialment el d’avui, ha estat extremadament competitiu.

Els cronos de Bagnaia comencen a posar la por en els cossos dels seus rivals. Avui ha batut el temps rècord del circuit fet el 2017 (1:42.080), fent una estratosfèrica volta que ha baixat els seus temps fins a l’1:41.638. En part, gràcies a la millora que ofereix el nou asfalt del circuit i la idònia temperatura en el moment de realitzar el temps.

Però no treu mèrit a Bagnaia, que li ha tret fins a dos dècimes de segon al seu principal rival a Jerez. El català Alex Márquez també s’està mostrant molt competitiu en aquesta pretemporada, i avui ho ha tornat a demostrar sent l’únic rival a aproximar-se al italià.

El Top 5 del dia l’han completat tres italians més, fent preveure una bona temporada per a Itàlia dins de Moto2. En tercer lloc s’ha quedat Lorenzo Baldassarri (Pons HP40), seguit per Luca Marini (SKY Racing Team VR46) en el quart i Mattia Pasini (Italtrans Racing Team) en el cinquè.

Pel que fa als pilots locals, Xavi Vierge (Dynavolt Intact GP) va ser el millor després Márquez al desè lloc, polint errors de pilotatge i posant una moto que promet molt a punt. Isaac Viñales (SAG Team) li va seguir en l’11è lloc i Héctor Barberá (Pons HP40) en el 12è. El rookie Joan Mir (EG 0,0 Marc VDS) segueix amb la seva línia d’adaptació amb el 14è millor temps, mentre Jorge Navarro (Federal Oil Gresini Moto2) va ser 19è i Iker Lecuona (CCBM Evolution) en el 21è.

Demà es realitzarà el tercer i últim dia de la segona jornada de test al Circuito de Jerez.