Ferrari no ha trigat a desmentir els rumors que han associat a Lando Norris amb l’scuderia, els qui desitgen renovar als seus pilots actuals

El mercat a Ferrari és una realitat de moment. L’escuderia del Cavallino Rampante no ha començat a parlar de renovacions amb Charles Leclerc i Carlos Sainz, encara que és probable que les primeres converses es produeixin després del Gran Premi d’Itàlia a Monza.

Els rumors d’aquests dies ni tan sols es prenen en consideració ni es comenten: Lando Norris, destacant amb un segon lloc al Gran Premi de Gran Bretanya amb el seu McLaren, va ser posat immediatament al centre dels focus de l’Scuderia i Red Bull.

A Silverstone, Mark Berryman, mànager de Norris, va ser vist parlant amb Helmut Marko, donant peu als rumors que el propi assessor austríac havia alimentat, admetent que el britànic és el jove més fort i que seria un privilegi portar-se bé amb Max Verstappen.

L’anglès, protegit de Zak Brown, és un fix a l’equip de Woking, amb contracte en vigor fins a 2025, per la qual cosa les especulacions poden ser útils per a pujar la cotització de Lando.

Norris, per tant, no entra en els plans de Ferrari perquè el que es respira a Maranello són aires de renovació per a la dupla actual, que, excepte alguna picabaralla recent a pista, està ben compenetrada.