McLaren ha viscut uns anys molt complicats a la Fórmula 1, però tot sembla indicar que l’espera ha acabat, ja que el seu rendiment és molt bo

La resurrecció de l’equip McLaren és un fet. A partir del Gran Premi d’Àustria, la millora de rendiment de l’equip britànic ha estat impressionant. Aquest fet es corrobora amb el resultat de l’equip a Silverstone, on Lando Norris va acabar segon i Oscar Piastri quart.

Un inici de temporada complicat

McLaren no va començar amb bon peu la temporada. El seu inici d’any va ser molt semblant al de l’any anterior, mostrant que no havien aconseguit fer un pas endavant.

A Austràlia i a Azerbaidjan, l’equip va obtenir resultats positius, però tot es va esvair a Miami, on els resultats no van acompanyar. Semblava que els britànics havien fet un pas endavant durant el Gran Premi de Mònaco, però la situació es va repetir, i a Espanya i al Canadà es va veure que l’equip encara no estava allà on volia.

Alegria i esperança
Imagen
Copyright: McLaren

Durant el Gran Premi d’Àustria, tot i que Piastri no va tenir un gran cap de setmana, amb Norris es va veure una millora considerable en el cotxe britànic. El pilot de Bristol va demostrar un estat de forma espectacular, en part gràcies al seu McLaren.

El MCL60, sota la conducció de Norris, va funcionar tant en classificació com en cursa, donant a entendre que l’equip potser havia encertat aquest cop.

Els dubtes que hi havia van desaparèixer a Silverstone, on Piastri es va sumar a la festa de McLaren. Norris va classificar segon, seguit del pilot australià, i a la cursa, el resultat es va mantenir pràcticament igual, amb Piastri perdent la posició amb Lewis Hamilton.

En aquests moments, sembla que McLaren ha fet funcionar l’engranatge per estar a la part capdavantera de la graella. No obstant això, la següent cursa és a Hungaroring, un traçat completament diferent a Silverstone i que no beneficia a l’equip, així que haurem d’estar molt pendents dels britànics.