Els pilots catalans Eloi González i Pol Chaos van pujar al podi durant la primera ronda del Campionat d’Espanya de Kàrting

A la categoria sènior, Aarón García va començar de la millor manera possible la temporada a casa seva, aconseguint un important doblet que li situa com a líder del campionat en el seu any de debut.

En la primera cursa, García va haver de lluitar amb Eloi González, l’actual campió, qui li ho va posar molt difícil, aconseguint pujar al segon esglaó del podi, seguit de Daniel Briz. Pol Chaos va acabar quart després de remuntar disset posicions.

La segona cursa va ser diferent. González va liderar la gran totalitat de la prova, però no va poder evitar que García el superés en el tram final d’aquesta, emportant-se la segona victòria del dia. El seu company Chaos va ser capaç de pujar al segon esglaó i González va acabar en tercer lloc, sumant uns punts molt importants.

A més, a la categoria academy, Eydan Vaello aconseguia, en una prova igualada, imposar-se per tan sols trenta-nou mil·lèsimes sobre Marc Moral a la primera cursa del cap de setmana. Lucca Pavel va ser el tercer membre del podi.

Adrián Jiménez va acabar en la quarta posició, després de realitzar una gran actuació, ja que va ser capaç de guanyar un total de vuit posicions.

A la segona cursa, Vaello va realitzar una virolla quan disputava el liderat, deixant via lliure a Jiménez, qui s’imposava amb comoditat, amb Moral i Pavel que repetien en la segona i tercera plaça del podi.