La batalla al capdavant de la Formula Renault 2.0 NEC contínua entre Josef Kaufmann Racing i ART Grand Prix avui en Spa, la primera pole position se l’ha portat el pilot d’ART, Max Defourny mentre que en la segona cursa , la pole la té Louis Deletraz, pilot de JKR.


 

Al principi de la sessió els pilots d’ART van liderar, amb Defourny primer. Però poc després, el pilot de JRF Dries Vanthoor li va superar, aconseguint la pole provisional i sent el primer pilot a abaixar del 2’20.

Callen O’Keeffe estava rodant també molt ràpid, i va posar el seu Fortec en primera posició, amb una molt bona tanda de voltes. D’altra banda, els ART s’estaven desunflant, i només estava Defourny en el top 5.

Però no estava tot acabat per a ART, un 2’18.820 per a Max Defourny els va assegurar la pole per a la cursa 1. O’Keeffe va acabar segon, i Kevin Jörg, el primer JKR, va ser tercer.

Després de 5 minuts de descans, l’acció va tornar a la pista. La baralla continuava entre ART, Fortec i JKR, però aquesta vegada, eren els pilots de JKR els que lideraven.

Louis Deletraz va ensenyar perquè és el líder del campionat, col·locant-se primer i sent l’únic a baixar a 2’17. Defourny es va haver de conformar esta vegada amb la segona posició mentre que Jörg va ser una altra vegada tercer. 2 pilots de JKR en les dos primeres línies.

La primera cursa és hui a les 13:00 hora local.