El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la 25a edició de la mítica prova de resistència els dies 5, 6 i 7 de juliol.  

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ja ha obert les inscripcions per les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Els participants que vulguin prendre part en aquesta tradicional cita, que es podran inscriure fins al divendres 14 de juny, formaran part d’una edició que es presenta més especial que mai. Del 5 al 7 de juliol, la cursa de resistència fa 25 anys d’història i el Circuit ho celebrarà amb diferents actes commemoratius que s’aniran donant a conèixer.

Cal recordar que des del 2016, les 24 Hores de Catalunya de Motociclismearrenquen a les 12h i que els equips, juntament amb els seus corredors, poden escollir lliurement els pneumàtics que volen utilitzar, ampliant així el ventall de possibilitats de la cursa i assegurant l’emoció als espectadors fins a la bandera de quadres.

Els pilots podran competir en equips formats per un mínim de 3 pilots i un màxim de 4, sempre i quan tinguin una llicència anual o d’una sola prova: Catalana, Homologada, FIM o FIM Europa (els pilots amb llicència FIM o FIM Europa hauran de presentar obligatòriament l’autorització de sortida de la seva Federació). Els relleus s’hauran de realitzar cada dues hores com a màxim ja que cap pilot podrà rodar més de dues hores consecutives. A més, seguint amb un dels grans atractius de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, la sortida serà en espiga, al més pur estil “Le Mans”.

Les primeres tandes lliures opcionals pels participants es realitzaran el 26 de juny, amb l’opció de completar l’entrenament durant tot el dia, mig dia o una hora.