L’MV Agusta Forward Racing Team ha anunciat la incorporació del pilot Dominique Aegerter per a la pròxima temporada 2019 del campionat mundial de Moto2.

Les mítiques MV Agusta tornen al campionat mundial de Moto GP després de 42 anys d’absència. Una de les marques amb més tradició a la història del motociclisme, amb un total de 38 títols mundials entre 500cc, 350cc, 250cc i 125cc, tornarà a estar present a la graella a la pròxima temporada 2019 de la mà de l’equip Forward Racing a la categoria de Moto2.

En aquest projecte de retorn, la firma italiana no ha volgut arriscar i ha decidit apostar per un dels pilots amb més experiència a la categoria intermèdia, el suís Dominique Aegerter. En principi, l’equip també comptarà amb un segon pilot que encara no està confirmat.

Aegerter ha estat present en totes les temporades de la categoria intermèdia del mundial des que s’anomena Moto2. Va arribar el 2010 a l’equip Technomag Suter, en el que va estar cinc temporades i va aconseguir la seva primera i única victòria al mundial al Gran Premi d’Alemanya de 2014, i després va córrer dos anys amb Kalex. Després d’un sotrac en el seu rendiment, va tornar a Suter el 2017 i la última temporada ha corregut amb KTM, lluny de les posicions de podi per les que va competir habitualment en la seva primera etapa a Suter.

Després de la última carrera amb el conjunt KTM Kiefer Racing aquest cap de setmana a València, el suís obrirà una nova etapa amb MV Agusta en la qual buscarà refer-se d’una de les seves pitjors temporades al mundial. Amb vuit anys d’experiència a la categoria, el seu paper serà clau en el desenvolupament d’una moto que s’estrenarà la pròxima temporada.

Aegerter, que va complir 28 anys el passat mes de setembre, va declarar estar molt emocionat per la nova oportunitat que se li presenta. “Estic molt feliç de formar part d’aquest nou equip amb un projecte tan ambiciós. Es un orgull per a mi, a la vegada que una gran responsabilitat. Donaré el millor de mi per a obtenir bons resultats i portar MV Agusta a les posicions que mereix”, va explicar.