Andrea Dovizioso ha fet una volta fantàstica per assegurar-se la pole a Malàisia. Dues dècimes per darrere, Rossi liha pres la segona posició a Lorenzo en els últims instants.


 

La intensa pluja que van patir els pilots de Moto2, va cessar per a la classificació de MotoGP.

Tots els pilots van sortir a pista en els primers minuts de la Q1, Bradl va tenir una caiguda i els primers a marcar un temps de referència van ser Rabat i Hernández.

En passar l’equador de la sessió, els dos primers classificats eren Baz (2:12.884) i Cal Crutchlow a 25 mil·lèsimes d’ell. No obstant això, a 5 minuts del final, Crutchlow es col·locava primer. D’altra banda, Bradl va poder sortir a temps i va marcar una volta que només li va servir per ser sisè.

Baz i Smith es quedaven a una dècima de Cal, però amb la badera a quadres, aquest tornava a fer un gran temps per assegurar-se el pas a la Q2 al costat de Loris Baz.

A la segona tanda de la classificació, Héctor Barberá i Jorge Lorenzo van ser els primers a sortir, però ràpidament, els seus temps es van veure superats pels de Dovizioso, Rossi, Aleix Espargaró i Iannone.
A l’arribar a l’equador, Márquez es col·locava segon i Lorenzo millorava el temps de Rossi per posar-se tercer mentre Dovizioso seguia al capdavant.

A 3 minuts per acabar, Cal Crutchlow patia una caiguda quan anava onzè, la qual cosa li va fer perdre una gran oportunitat ja que estava fent una bona volta. 1 minut després, Aleix també patia una caiguda al revolt 9.

Amb la bandera a quadres, Dovizioso tornava a millorar el seu propi temps i s’assegurava la Pole. Per darrere d’ell, Lorenzo es col·locava segon, però Rossi li prenia la posició. Marc Márquez només va poder ser quart i Crutchlow, tot i la caiguda, va marcar un increïble temps que el col·locava cinquè, just per davant de la Ducati oficial de Iannone. En setè lloc ha acabat Aleix Espargaró amb el seu company darrere d’ell. Bautista, després de fer una Qualy discreta, ha aconseguit ser novè, just per davant de Baz, que tanca el Top10.