Zarco ha aconseguit la Pole amb un temps impressionant al estar a més de 2 segons del següent classificat, Morbidelli. Des de la tercera posició sortirà Axel Pons, després de fer un final de Qualy sorprenent.


 

Tots els pilots van sortir durant els 10 primers minuts i Zarco es va col·locar al capdavant tot i que, a la poca estona, Baldassarri el va superar per gairebé 2 dècimes. La lluita per la Pole ja començava a la primera meitat de la sessió entre ells, però també s’afegien Folger, Simeon i Morbidelli.

Passat l’equador, Siahrin es va col·locar quart i Folger primer, però aviat Zarco va recuperar la posició de cap. No obstant això, Lowes, Cortese i Luthi tancaven el Top10 a 12 minuts per al final. Àlex Márquez anava onzè i Rins tenia un crono que només li servia per ser vintè.

2 minuts més tard, Morbidelli es va posar segon i Luthi va pujar fins a la sisena posició. A 6 minuts per al final, Marini sorprenia i es col·locava quart, just per davant de Pasini.

Morbidelli es va posar primer, fent caure a Zarco fins a la segona posició, Pasini es posava tercer i Luthi li treia la posició uns segons després.

Cortese va patir una caiguda però no li va suposar cap problema tornar a pista. En l’últim minut, Zarco va millorar els temps i es va col·locar primer a més d’un segon de Morbidelli, sent el primer en baixar dels 2:20.000.

Amb la bandera a quadres, ningú va poder treure-li la Pole a Zarco, ja que ell va tornar a millorar el seu temps deixant-lo en 2:18.621.

A 2 segons i una dècima es troba Morbidelli, que ha acabat segon i 5 dècimes per davant de Pons, que superava a Folger en l’últim moment deixant-lo en quart lloc. Luthi, Baldassarri, Simeon, Pasini, Gardner i Corsi tancaven el Top10.