Scott Dixon ha marcat la volta més ràpida en l’última pràctica abans de la classificació al Toyota Grand Prix de Long Beach. La sessió ha estat molt apretada amb els sis primers classificats, havent-hi només una dècima de segon de diferència.

A bord del cotxe número 9 de Scott Dixon ha marcat la volta més ràpida de la tercera pràctica en un 1.7.13 segons. Dixon ha estat seguit per un altre pilot d’Honda, Andretti Autosport ‘s Ryan Hunter-Reay, en segon lloc, només darrere a 0,0002 segons.

El guanyador de la passada temporada a Long Beach i el campió de la categoria, Simon Pagenaud ha sigut el millor pilot de Chevrolet, 0.0365 darrere de Dixon en tercera posició. El Schmidt Peterson Motorsports de James Hinchcliffe ha estat quart, tot i els problemes mecànics que ha patit.

Takuma Sato (Andretti Autosport) en la cinquena i sisena per Graham Rahal (Rahal Letterman Lanigan Racing) que s’han quedat a només 1 dècima del Kiwi. Els millors pilots de Chevy darrere del tercer classificat, Pagenaud, han sigut els seus companys d’equip Penske Racing, Will Power i Josef Newgarden en el setè i vuitè lloc.

La classificació per al Toyota Grand Prix de Long Beach tindrà lloc el dissabte a la tarda a les 3:30 pm hora local (Diumenge, 22:30 CET).