Jean-Eric Vergne ha estat el més ràpid en l’última sessió d’entrenaments lliures de la FIA Formula E en la ronda inaugural de la temporada 2016-17 a Hong Kong. Nicolas Prost ha finalitzat segon, seguit de Sam Bird.

En l’última sessió de lliures abans de la classificació, els primers minuts servien per comença a marcar voltes ràpides amb el màxim de potència. Això comportaria més riscos per cometre errors.

Loïc Duval (Faraday Future Dragon Racing) impactava contra el mur en l’últim revolt, fet que causava la bandera vermella, juntament amb la sortida de pista de Maro Engel (Venturi Racing), en que trencaria la suspensió posterior dreta.

Mentrestant, Sam Bird (DS Virgin Racing) liderava la taula de temps per davant de Antonio Felix da Costa (Andretti Autosport) i Jean Eric Vergne (Techeetah).

Quan es reiniciava la sessió, els pilots seguien mantenint problemes al revolt 2. Lucas di Grassi (ABT Schaeffler Audi Sport) que s’havia sortit de pista en aquell punt, trencava l’aleró posterior del seu cotxe, mentre Jose María Lopez (DS Virgin Racing) es sortia de pista i gairebé impactava contra el brasiler.

Mentrestant, Vergne es situava en la primera posició per davant de Nicolas Prost (Renault e.dams).

La sessió finalitzava amb l’impacte contra el mur de Nelson Piquet (NextEV NIO).

Resultats FP2:

1 Vergne 2 Prost 3 Bird 4 Rosenqvist 5 Da Costa 6 Heidfeld 7 Buemi 8 Ma 9 Sarrazin 10 Duval 11 Di Grassi 12 Turvey 13 Abt 14 Frijns 15 Piquet 16 D’Ambrosio 17 Carroll 18 Engel 19 Evans 20 Lopez