Lucas Di Grassi qui si no, ha estat qui ha aturat la ratxa de victòries de Sébastien Buemi després d’una cursa increïble on el brasiler ha hagut de fer dues aturades a box i estalviar molta energia. Vergne i Bird han completat el podi, i Buemi s’ha quedat sense punts.

Daniel Abt era qui havia de sortir des de la pole postition però per desavinences tècniques perdia aquesta posició que passava a les mans de Oliver Turvey. El pilot de NEXTEV NIO mantindria el liderat de la cursa fins la volta 12 quan el seu cotxe es quedava sense potència i causava el cotxe de seguretat.

Abans d’aquest cotxe de seguretat a la sortida en va aparèixer un altre per culpa d’un toc de Stéphane Sarrazin sobre Lucas Di Grassi, que provocava a ambdós pilots aturar-se a box per reparar els desperfectes.

Aquesta situació a priori era desfavorable per el brasiler tot i seguir rodant amb el primer cotxe. El pilot de l’equip ABT Schaeffler Audi Sport que tenia el Fan Boost en el segon cotxe, decidia juntament amb Jérome d’Ambrosio aturar-se a box quan apareixia el cotxe de seguretat per culpa de l’abandonament de Turvey.

En tornar la bandera verda a la volta 18, el argentí José Maria López passava a liderar la cursa seguit de Nick Heidfeld i Jean-Éric Vergne. Vergne, decidia aturar-se una volta abans que els seus rivals, a la volta 24, aconseguint la pista lliure i essent capaç de superar a Heidfeld gràcies a aquesta maniobra.

Amb tots els pilots amb el segon cotxe a la volta 26, Di Grassi liderava la cursa seguit de D’Ambrosio, ambdós pilots tenien un 20% menys d’energia que els seus rivals més directes com eren López, Vergne i Bird. Tot i això tenien 30 segons d’avantatge.

Un avantatge que es quedava reduït a 0 a la volta 28 quan tornava a aparèixer el cotxe de seguretat per retirar el cotxe de Loïc Duval. En tornar la bandera verda, D’Ambrosio defensava a mort la segona posició amb López que cometria una sortida de pista al revolt 1. La mateixa errada la cometria el líder del campionat Sébastien Buemi que avui ha hagut de remuntar, i aquesta errada l’ha deixat fora dels punts.

Després de 12 voltes mantenint la segona posició, un petit error de D’Ambrosio al revolt 1 permetia a Vergne superar-lo. El belga a continuació aniria essent superat per tothom fins el punt de quedar-se sense energia a la última volta, perdent la oportunitat de puntuar.

Amb falta 3 voltes per al final, Nico Prost es tocava amb Nick Heidfeld qui patia una virolla i veia com el seu company d’equip Felix Rosenqvist impactava contra ell. Aquesta acció provocava perdre els punts per als dos pilots del equip Mahindra. Prost, encara esta essent investigat per aquesta maniobra.

Finalment, Lucas Di Grassi aconseguia guanyar la cursa amb dos segons de marge sobre Vergne, Bird completava el podi.

En zona d’apunts acabava Mitch Evans en quart lloc –el seu millor resultat a la Fórmula E, seguit de Prost, López, Abt, Carroll i Piquet. Gutiérrez tanca la zona de punts en el seu debut a la categoria amb l’equip Techeetah.

Pel que fa al campionat de pilots, Sébastien Buemi es manté en el liderat del campionat amb 76 punts però Di Grassi s’ubica a només 5 punts gràcies a la victòria.

La propera cursa de la Fórmula E serà al circuit de Monte Carlo.