Daniel Abt va aconseguir la pole position per l’E-Prix de Mèxic per davant d’Oliver Turvey i José María López, mentre que Sébastien Buemi va ser desè i Di Grassi divuitè.

Grup 1: Mitch Evans, Nick Heidfeld, Lucas di Grassi, Sam Bird, Sébastien Buemi

Els pilots van sortir a la pista i van fer la seva volta sense cap incident notable. La gran sorpresa va venir per l’actuació, o més aviat falta de rendiment dels dos primers del campionat: Sébastien Buemi P3 i Lucas di Grassi P5.

Resultats del grup 1: Heidfeld (1), Bird (2), Buemi (3), Evans (4), Di Grassi (5)

Grup 2: Antonio Felix Da Costa, Stéphane Sarrazin, Oliver Turvey, Daniel Abt, José María López

La sorpresa del grup va ser Oliver Turvey, que va aconseguir el millor temps general amb un cert marge i va eliminar a Buemi i Di Grassi de la Superpole.

Resultats del grup 2: Turvey (1), Abt (2), López (3), Da Costa (6), Sarrazin (8)

Grup 3: Jean-Eric Vergne, Nicolás Prost, Robin Frijns, Nelson Piquet, Loïc Duval

A falta de tres minuts, Loïc Duval va colpejar fortament el mur i va provocar un període de bandera vermella. Quan el semàfor es va posar en verd de nou, la resta dels pilots van anar directament a una volta de 200Kw. Jean-Eric Vergne va ser l’únic pilot que va aconseguir arribar fins a la superpole provisional.

Resultats del grup 3: Vergne (4), Prost (11), Frijns (12), Piquet (14), Duval (sense temps)

Grup 4: Maro Engel, Jérôme D’Ambrosio, Felix Rosenqvist, Esteban Gutiérrez, Adam Carroll

En el seu primer intent, cap pilot va ser capaç d’arribar a la superpole, excepte Maro Engel que sorprenentment va arribar a la P4, mentre que Esteban Gutiérrez va marcar el seu millor resultat del dia amb un 13è lloc.

Resultat del grup 4: Engel (4), D’Ambrosio (8), Rosenqvist (11), Gutiérrez (13) i Carroll (14).

Superpole: Turvey, Abt, López, Engel i Vergne.

Jean-Eric Vergne va ser el primer a sortir a la pista per a la superpole i va marcar un 1:03.202, queixant-se de la manca d’adherència del seu cotxe. Maro Engel va anar després i va ser més ràpid per 0.157s, assegurant així la seva millor sessió de qualificació de l’any. José María López va ser més ràpid en el segon sector, però va ser segon per menys de 3 centèsimes. Daniel Abt va ser molt més ràpid que Engel en el primer sector, va perdre molt de temps en el segon sector, però va guanyar més de 0.3s en el sector final per arribar fins a la pole provisional. Oliver Turvey va ser l’últim i va acabar P2 a 0.1 de Abt.

Aquí hi ha els resultats de la sessió de classificació: Abt, Turvey, Engel (+10), López, Vergne, Heidfeld, Bird, Da Costa, D’Ambrosio, Buemi, Rosenqvist, Sarrazin (+10), Gutiérrez, Carroll, Evans, Prost, Frijns, Di Grassi, Piquet, Duval.