Louis Delétraz és el home més fort a la Fórmula Renault, entre el Eurocup i el NEC 5 victòries de 7 possibles que el permet liderar ambdós campionats. Avui el suís ha completat un cap de setmana perfecte. Dennis Olsen i Kevin Jörg l’acompanyen al podi.


La darrera cursa del cap de setmana a la Fórmula Renault 2.0 NEC on Louis Delétraz tornava a sortir primer acompanyat del seu company d’equip Kevin Jörg. Darrere d’ells a la segona fila Olsen i Sasahara.

Delétraz feia una sortida molt bona tot i que Jörg provava de superar-lo per al interior. Al darrere accident entre Luke Chudleigh i Nikita Mazepin, fet que feia sortir el cotxe de seguretat.

Després de 10 minuts sota safety car, la bandera verda tornava a pista. Defourny superava a Vanthoor per al vuitè lloc i Olsen superava a Jörg pel segon lloc. Entre tants canvis de pilots, Henrique Chaves es tocava amb un pilot i patia una virolla quan començaven a caure gotes al circuit.

Jörg no es donava per vençut i tot i rebre atacs de Sasahara i O’Keeffe, el suís donava lluita a Dennis Olsen per el segon lloc. Aquesta lluita permetia a Delétraz a escapar-se encara més.

El de Josef Kaufmann Racing anava llançat a per el liderat del campionat, gràcies a aquesta tercera victòria de la temporada. Al darrere, tot i els intents de Jörg per superar a Olsen, el suís no aconseguia superar al noruec.