Louis Deletraz s’ha emportat una important victòria en la segona mànega de curses a la Fórmula Renault 2.0 NEC al circuit de Monza. Darrere ha finalitzat el primer líder del campionat, Ukyo Sasahara, i Valentin Hasse-Clot, que ha tancat el podi.


Primer cap de setmana completat per a la Fórmula Renault 2.0 NEC en el mític circuit de Monza. L’afició italiana ha gaudit d’una bonica cursa, una mica accidentada, però alhora amb moltes batalles a pista. La sortida ha estat totalment neta malgrat l’estreta xicana de final de recta, però poc trigarien a quedar fora els primers pilots. Per davant Delétraz i Sasahara, que lluitaven pel triomf, obrien forat i s’escapaven a capdavant, deixant a uns segons la intensa lluita pel podi entre Hasse-Clot, Jörg, O’Keeffe i Olsen.

Diverses voltes després a la pista es trobaven alguns cotxes aturats a causa d’algunes maniobres al límit, havent de sortir la grua a pista tot i la no presència del Cotxe de Seguretat, que no va voler aturar la cursa en un moment determinant. En aquesta perillosa acció dels comissaris, van retirar els monoplaces d’Ignacio d’Agosto i Formanek, entre d’altres, deixant la bandera verda de nou.

Però poc duraria, i és que en els últims instants de la cursa, l’acció que es produïa per l’últim calaix del podi acabaria en accident. Doncs O’Keeffe i Jörg tenien un contacte, envirollant-se el de Josef Kaufmann Racing, i regalant el tercer lloc a Valentin Hasse-Clot. A més, el millor rookie fins ara, Jehan Daruvala, ascendia al quart lloc en una brillant actuació del pilot de Fortec Motorsports.

Així doncs Delétrez s’emportava el triomf per davant del japonès Ukyo Sasahara, que reforça el seu liderat amb 55 punts, pels 33 del francès. El podi, com dèiem, era completat per Hasse-Clot, seguit del rookie Daruvala, Alex Gill, els Manor MP Motorsports d’Olsen i Sorensen, Defourny en vuitè lloc i, Jörg i Chudleigh tancant el Top 10 de la cursa. El pilot basc Iñigo Bikuña va tancar la prova en 17a plaça, aconseguint els primers quatre punts per a la general.