Nyck de Vries diu que el seu “enfocament principal” estarà en la Fórmula 2 el 2017 alternant amb el seu paper de pilot júnior de l’equip McLaren-Honda, al qual deixarà en un segon pla.


El pilot holandès De Vries, que es va unir al Programa de Joves Pilots de McLaren el 2010, debutarà a la FIA F2 amb Rapax al costat del veneçolà Johnny Cecotto, després d’ocupar el sisè lloc a la GP3 l’any passat, amb dues victòries.

Al costat de la seva prioritat en F2, De Vries continuarà la seva afiliació amb McLaren, involucrat en el treball de simulador de manera regular a la seu de l’equip a Woking.

“Bé, tindré un any molt ocupat, però això és genial. És exactament el que Stoffel va fer el 2014 i 2015. Va córrer de forma reeixida a la GP2 en aquests dos anys, alhora que va fer un munt de treball de simulador per McLaren”, va dir el pilot de 22 anys, buscant emular Stoffel Vandoorne, qui va guanyar el títol de la GP2 el 2015.

“Òbviament, les curses de Fórmula 2 seran el meu principal objectiu, McLaren entén això i de fet m’animen a aquesta priorització. Però, tot i així, estaré molt involucrat en el programa de simulador de McLaren i m’alegro per això perquè realment ho gaudeixo. Treball molt dur en el simulador, perquè és important per al desenvolupament del seu cotxe, a més també és molt bo per a mi des d’una perspectiva d’aprenentatge”, va prosseguir el pilot anglès.

Pel que fa al renom de la GP2 Sèries com FIA Formula 2, també es va mostrar il·lusionat davant aquest canvi. “És un canvi emocionant, un gran canvi. Subratlla el vincle de la competició amb la Fórmula 1, la FIA, i així successivament. Realment marca la categoria com l’últim pas en l’escala des del kàrting a la Fórmula 1. Com a resultat, crec que la Fórmula 2 ara serà reconeguda universalment com la categoria principal després de la Fórmula 1, i això és genial”.