Force Índia ha presentat avui la seva nova decoració per a aquesta temporada, que arriba juntament amb l’acord amb BWT com a patrocinador principal de l’equip. Això ha fet que tant el cotxe com els cascos dels pilots passin a ser de color rosa.


Force Índia ha sorprès avui amb una nova decoració per a la VJM10, que a partir d’Austràlia lluirà nous colors. El disseny es basa en l’acord amb BWT, especialistes en tecnologia aquàtica número 1 a Europa, que passarà a ser el nou patrocinador principal de l’equip al costat de Sahara. Per això, han exigit a l’escuderia amb seu a Silverstone el fet que tant els cotxes com els cascos dels pilots siguin de color rosa. Aquesta filosofia ja l’han aplicat en altres equips de Mücke en DTM, FIA Fórmula 3 europea i Fórmula 4 ADAC.

El cap principal de l’equip, Vijay Mallya, es mostra il·lusionat davant aquest nou acord:

“L’arribada de BWT a la Fórmula 1 són grans notícies i representen una de les associacions més significatives en els nostres deu anys d’història. És un senyal de fins on hem arribat com a equip amb els nostres resultats sòlids i fa d’afegit a un rendiment comercial sòlid durant l’hivern. Els nostres cotxes de 2017 portaran un esquema de colors nou vibrant, amb un acabat en mat. Canviar el color del nostre cotxe indica la força d’aquest nou patrocini i és una declaració d’intencions per part de BWT, que comencen la seva relació amb l’esport de la F1”.

A més, el CEO de BWT, Andreas Weißenbacher, també es va voler pronunciar davant la seva arribada a la Fórmula 1:

“La col·laboració amb Sahara Force India és una part important de la nostra estratègia de globalització de la marca i augmentarà el nom de la mateixa al llarg del món. Compartim amb la F1 -categoria reina dels esports del motor- la passió que vam mostrar cada dia a intentar aconseguir els millors nivells del nostre elixir de la vida, l’aigua, que ens permet reunir les necessitats de qualitat, salut, seguretat i higiene al voltant de les noves tecnologies”.