Tot i les dificultats per trobar un volant, Danica Patrick estarà finalment a les 500 milles de Daytona de 2018.


Als seus 35 anys, Danica Patrick arriba al final de la seva carrera esportiva com a pilot professional. Però per acabar ‘en gran’, la popular nord-americana disputarà dues curses més aquest 2018; les últimes de la seva vida, en teoria: les 500 milles de Daytona i les 500 milles d’Indianapolis. La primera li servirà per acomiadar-se de la NASCAR mentre que la segona implicarà la seva tornada puntual a la IndyCar per la seva última aparició en pista. Malgrat l’evident caramel mediàtic que això hauria de suposar, les negociacions no han estat fàcils i no va ser fins aquesta setmana, quan Patrick finalment va confirmar els seus plans per a la Daytona 500.

El programa de la quasi ex-pilot la veurà de nou al volant d’un Chevrolet amb el número 7 amb els colors de GoDaddy i Tony Eury Jr. com el seu cap de mecànics. De tornada als seus millors dies en la categoria … si no fos perquè l’equip amb el qual competirà serà Premium Motorsports, una de les esquadres més modestes del campionat fins i tot encara que compti amb l’assistència de Richard Childress Racing i usi per tant motors d’ECR. Essencialment, serà com si hi hagués en pista un cotxe més de Richard Childress, amb tot el que això implica a nivell de competitivitat.

Menys avançat està el programa de l’Indy 500, tot i que també hi comptarà amb el suport de GoDaddy per finançar la seva participació en la llegendària cursa americana. Tot i que inicialment semblava que Ganassi era una opció realista per a ella, l’opció hauria d’estar ja ara tancada i caldrà mirar cap als clients de Chevrolet en aquest certamen. Ed Carpenter Racing, Dreyer & Reinbold i Harding Racing haurien de ser les opcions realistes per a ella. El temps dirà si la que antany va ser la ‘noia d’or’ de la IndyCar pot disputar una última carrera allà. El que està clar és que atrauria interès.