Hélio Castroneves ha estat el més ràpid a la segona sessió d’entrenaments lliures de les 24 hores de Daytona l’última abans de les sesions clasificatòries, a bord de l’Acura número 7 de l’equip Penske. El cotxe de Dani Juncadella ha estat el millor entre els espanyols i catalans, firmant la onzena posició just per davant de Fernando Alonso. Per la seva part, Antonio García i Miquel Molina han estat segons a GTLM i GTD respectivament.


La segona sessió d’entrenaments lliures suposa l’última oportunitat pels participants de les 24 hores de Daytona 2018 de pujar-se al cotxe, rodar i aprendre abans de les sessions classificatòries —específica per a cada categoria— d’aquesta nit. En aquesta última sessió lliure, el més ràpid ha estat Helio Castroneves amb un temps de 1:37.037 al volant de l’Acura del Team Penske. La segona posició ha estat per Nicolas Lapierre amb el DPi de Nissan, tot i que a més de tres dècimes, mentre el primer Cadillac ocupaba la tercera plaça amb Filipe Albuquerque al volant.

El primer cotxe de LMP2 a pista ha estat el Oreca de CORE autosport, amb Braun al volant. De fet, els Oreca es mostren en general encara com els més competitius entre els LMP2, tot i que el Ligier núnero 23 de Fernando Alonso ha estat el quart cotxe dins aquesta subcategoria en quant a temps, dotzè al còmput general. Això si, el temps l’ha marcat un Lando Norris que ha estat el primer dels dos pilots restants en pujar-se al cotxe de United Autosports després de l’accident patit a la primera sessió d’entrenaments lliures. Desafortunadament, el britànic també ha excedit el límit de velocitat al pit-lane, guanyant-se una sanció en forma de drive through per la cursa. Per altra banda, el cotxe de Dani Juncadella ha estat onzè, tercer entre els LMP2 i just per davant d’Alonso.

A la categoria GT Le Mans, el pilot més ràpid ha estat Patrick Pilet a bord del Porsche 911 RSR número 911 oficial, amb Jan Magnussen firmant el segon millor temps amb el Corvette número 3 que comparteix amb Antonio García. Qui ho ha passat pitjor, són els BMW M8 que debuten aquest cap de setmana a Daytona amb registros poc competitius en un cas i problemes en l’altre. Mentrestant, a GT Daytona el més ràpid va ser l’Acura NSX de Michael Shank Racing, amb Álvaro Parente com l’autor del registre. Miquel Molina ha replicat l’obtingut per l’equip de García a la seva categoria, firmant el català el segon millor temps a tres dècimes de Parente tot i que també amb un drive through per excés de velocitat. La variació de màquines a aquesta classe manté la igualtat de cara a la sessió classificatòria.

La primera sessió d’entrenaments classificatoris tindrà lloc a les 21:55, amb els cotxes de GT Daytona a pista abans de donar pas als GT Le Mans a les 22:20 i als prototips a las 22:45, sempre segons l’horario peninsular.