El pilot Junior de Xarxa Bull, Donen Ticktum, s’ha imposat en la segona carrera de la F3 Europea, per davant del seu company en Motorpark, Fabio Scherer, i el guanyador de la primera, JehanDaruvala. El britànic és nou capdavanter mentre Alex Palou no ha pogut signar tan bon resultat com aquest matí i solament ha estat 11º.

L’home de la pole, Mick Schumacher, perdia metres a la sortida fet que va provocar que en la primera corba es toqués amb el seu company d’equip, Guanyu Zhou. Això va comportar l’adandonament en primer lloc per acabar a boxes. El líder del campionat, Ralf Aron, agafava el liderat seguit de Jüri Vips, Robert Shvartzman, Fabio Scherer i Donen Ticktum. Per darrere es disputaven la 6ª Daruvala, Palou i Fenestraz.

Després del primer pas per meta, Vips agafava el liderat i Scherer es posava 3º. Fenestraz al seu torn perdia 3 posicions encara que aconseguia recuperar una a càrrec de Hingeley par, posteriorment, ser tots dos passats per Marcus Amstrong.

Amb tan sol 4 voltes disputades hi hauria un gir dels esdeveniments ja que, un xoc entre els dos compatriotes Vips i Aron, deixava a Scherer capdavanter, Shvartzman segon i Ticktum tercer. Mentrestant, Troitckii passava a Palou.

Ticktum avançava a Shvartzman i provocava que Daruvala es posés a roda del pilot de Prema. El Junior de Xarxa Bull, per la seva banda, anava en busca del seu company d’equip amb qui en poques voltes començava una lluita on tots dos es passarien diverses vegades. El guanyador de la primera cursa, Jehan, passava finalment a ser tercer i s’acostava al grup davanter. Ticktum era primer.

Troitckii es col·locava 4º en avançar a Shvartzman i per davant es mantenien els tres primers en un mocador però no van tornar a avançar-se fins a la bandera a quadres, completant així el triplet de Volkswagen.