Sota unes condicions canviants a l’última cursa del cap de setmana de la FIA Formula 3 Europea, els Prema Powerteam es van imposar amb Mick Schumacher essent el guanyador de la prova i aconseguint el seu primer triomf en la categoria.

En unes condicions canviants en el circuit de Spa-Francorchamps amb una part del circuit asseca i una mullada, va fer que els pilots s’haguessin de concentrar encara més amb la seva conducció.

El Prema de Marcus Armstrong es va posar al capdavant en la primera volta seguit dels seus companys d’equip Mick Schumacher i Robert Shwartzman. Els tres pilots de seguida es van escapar del grup.

Un grup format per Jehan Daruvala (Carlin), JuriVips (Motopark) -que partia des de la posició 11 de la graella de sortida – i Enaam Ahmed (HitechGP) que lluitaven pel quart lloc.

De seguida Juri Vips va superar a va superar a Jehan Daruvala qui després va anar també superat per Enaam Ahmed.

Al capdavant, Marcus Armstrong i Robert Shwartzman van començar a lluitar entre ells, això va facilitar que Mick Schumacher s’acostarà a ells i els avançarà per superar-los i guanyar el seu primer triomf en la FIA Formula 3 Europea.